Κάλαθος των αχρήστων

Και ανάρμοστης συμπεριφοράς

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013
5 σχόλια:

 1. Blogger Ο/Η Mac-13 είπε...

  Τι ψάχνετε ρε παιδιά για το ουράνιο τόξο; Με απλά λόγια, είναι ο διαχωρισμός του λευκού φωτός στα επιμέρους χρώματα από τα οποία αποτελείται, όταν περνάει μέσα από ένα πρίσμα! Όπου υπάρχει φώς, μπορεί να δημιουργηθεί και ουράνιο τόξο! Και βράδυ να είναι μπορεί να δημιουργηθεί από το φώς του φεγγαριού ή ακόμα και από το φώς ενός φακού. Που είναι το περίεργο; Μόλις έγγραψες πιο πάνω ότι το δημιούργησε ο θεός, όλοι οι "παρωπιδιασμένοι" το πιστέψανε. Έλεος πια! Αν τους πούμε δηλαδή ότι το "μικρό μου πόνυ" που έχει πολλά ουράνια τόξα το σκηνοθέτησε ο θεός, δεν θα χάσουν επεισόδιο! Μπορεί να γελοιοποιώ λίγο την κατάσταση, αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω...!
  Για το έργο του θεού (τον κατακλυσμό) δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, παρά μόνο να σας θυμήσω πως μέσα στην παλαιά διαθήκη αναφέρεται πως ο θεός δήλωσε πως "μετάνοιωσε που έφτιαξε τους ανθρώπους". Αυτό το απόσπασμα το διάβασε ένας καλεσμένος ονόματι Έρεβος στην εκπομπη "Πύλες του Ανεξήγητου" σε έναν παπά (επίσης καλεσμένο), και ο παπάς δεν ήξερε τι να του απαντήσει και έγινε ρεζίλι! ΤΕΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Blogger Ο/Η Mysteri planet είπε...

  Mac-13 Ρέ ξεφτίλα τη παράδειγμα είναι αυτό, είπες:
  '''Μόλις έγγραψες πιο πάνω ότι το δημιούργησε ο θεός, όλοι οι "παρωπιδιασμένοι" το πιστέψανε. Έλεος πια! Αν τους πούμε δηλαδή ότι το "μικρό μου πόνυ" που έχει πολλά ουράνια τόξα το σκηνοθέτησε ο θεός, δεν θα χάσουν επεισόδιο! Μπορεί να γελοιοποιώ λίγο την κατάσταση, αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω...!'''''Τη σχέση έεε ούτε αστεία δεν είσαι ικανός να πεις ξεφτίλα εδώ θα μείνει το σχόλιό σου να τον βλέπουν σαν παράδειγμα χωρίς άλω σχόλιό σου γιατί δεν θα επιτρέψω ούτε λέξη.Παρωπιδιασμένος είσαι και φαίνεσαι τέλος και αντίο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Blogger Ο/Η Mysteri planet είπε...

   Mac-13 Το τέλος κράτα το για τον εαυτό σου τίποτα δεν τελείωσε είπες:

   [πως μέσα στην παλαιά διαθήκη αναφέρεται πως ο θεός δήλωσε πως "μετάνοιωσε που έφτιαξε τους ανθρώπους". Αυτό το απόσπασμα το διάβασε ένας καλεσμένος ονόματι Έρεβος στην εκπομπή "Πύλες του Ανεξήγητου" σε έναν παπά (επίσης καλεσμένο), και ο παπάς δεν ήξερε τι να του απαντήσει και έγινε ρεζίλι! ΤΕΛΟΣ.]

   Για διάβασε τη λέει στον Δευκαλίων και Πύρρα:
   + Ο Δίας αποφάσισε να εξαφανίσει με κατακλυσμό τους ανθρώπους λόγω της κακίας τους.+

   Και η εκπομπή "Πύλες του Ανεξήγητου" για τον κατακλυσμό του Νώε ήταν από της χειρότερες δεν βγήκε πουθενά, με ένα σορό βλάκες όπως ο έρεβος όνομα διαόλου τη να σου κάνει ένας παπάς εγώ θα ήθελα 10 Ιερείς να δεις που θα έφτανε ο έρεβος και ρώτησαν και των καλώπουλο άλως παν ηλίθιος νόημα 0.

   Διαγραφή
 3. Με λογικά επιχειρήματα και η μουτσούνα σου είναι εξαιρετικά αποκρουστικό θέαμα τερατογενέσεως για τις χειρότερες τερατογενέσεις πόσο μάλλον για το ζωικό βασίλειο, για τους ανθρώπους και για τον πανέμορφο θεϊκό και πανέξυπνο εαυτό μου , αλλά κανείς δεν γκρινιάζει υπερβολικά όσο ο αξιόλογα αυτοαποκαλούμενος ασήμαντος εαυτούλη σου.

  28 Ιουνίου 2013 - 8:30 π.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφού το λες εσύ μπράβο σου έλυσες τον γρίφο !

   http://bookmysteri.blogspot.gr/search?updated-max=2010-09-04T09:29:00-07:00&max-results=7

   Διαγραφή

Όταν είσαι υπερόπτης και αλαζόνας και νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα ! και η συμπεριφορά σου είναι .... εδώ θα δεις τα σχόλιά σου .